FIDEFAMILJEN

FIDEFAMILJEN

Fide Äventyrsby & Camping

Fide, Storsudret


Sju mil söder om Visby, längst in i Burgsviken, hittar man Fide Äventyrsby & Camping och saker som man inte finner någon annanstans. Eller vad sägs om att bo i en träkoja där barnen kan åka rutschkana ut direkt ifrån sängen? Eller bada i en havsbassäng och låta barnen utmana sig själva i en lekpark byggd av 90% återvunnet material?

Vi erbjuder också stugboende, med hög komfort och standard, bara ett stenkast från havet och den unika havsbassängen med magiska solnedgångar. Vill du hellre stanna över med husbil, husvagn eller tält väljer du vår naturcamping. Här finns något för alla!


www.fideaventyrsby.se

@fideaventyrsby


Norderstrand - Restaurang & Bar

Visby, Gotland


Strax utanför Visby, längs strandpromenaden, poppar den upp på sommaren. Lilla Fides kusin med samma underbara pizzor och härliga häng, men med smått magiska soledgångar som saknas vid Österport. Väl värt en lättare kvällspromenad!

Serveringen är en del av Norderstrands Matmarknad, precis som vår vagn med klassisk taco.


@norderstrand_restaurangbar

FIDE - Restaurang & Bar

Bruksvallarna, Funäsfjällen


707 m ö.h. finner ni en gotländsk ski lodge. Vad är då det, undrar du? För visst använder vi uttrycket ski lodge lite frikostigt och med en något bred definition. För vi har inte ens boende. Det vi har är en restaurang och lounge där fjällvärlden möter det gotländska lugnet. Här bjuder vi in till ett mysigt vardagsrum och en kravlös tillvaro - där alla är välkomna!


www.fiderestaurang.se

@fide_restaurangbar


Lilla Fide - Restaurang & Bar

VIsby, Gotland


En italienskt osande gotlänning där vi sätter mötet i fokus. Skönt häng, avslappnad atmosfär och enkel, välgjord mat. Lägg till skön musik och ni har de rätta förutsättningarna för att ses över borden året om. 

På sommaren mår man alldeles utmärkt på uteserveringen  på vår innergård. 


www.lillafide.se

@lillafide_restaurangbar

HÅLL KOLL PÅ ALLT NYTT


Följ oss på sociala medier för att inte missa det senaste.

Öppettider, erbjudanden och andra spännande nyheter.